Mijn naam is Mark Clarijs en ‘De Erfcoach’ is de naam van mijn bedrijf. Je kunt bij mij terecht voor al jouw vragen en zaken rondom je nalatenschap, een erfenis, erfbelasting, schenken, je levenstestament en volmachten. Je kunt me inschakelen als executeur en levensexecuteur, als coach, bemiddelaar en gevolmachtigde. En als ‘regelhulp’: van het uitruimen en verkopen van een woning tot het zorgen voor een netwerk van (mantel)zorgers rondom jou of een naaste die dat nodig heeft.

Erfenis testament levenstestament executeur erfcoach

Als executeur en levensexecuteur ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Executeurs (NOVEX). Bij het ICR en ADR ben ik geregistreerd als nalatenschapscoach en bemiddelaar. Ook ben ik lid van de coöperatie Gaandeweg en neem ik deel aan i-Executeur. Het Levensregister is een partner van De Erfcoach. 

In de afgelopen dertig jaar heb ik zowel in de gezondheidszorg, welzijn als de commerciële dienstverlening gewerkt. Met daarbij de nodige levenservaring kan ik je helpen met deskundige en zorgvuldige voorbereiding en afwikkeling rondom nalaten, erven, volmachten en levenstestament. Jouw verhaal en zorgen dat je vragen beantwoord en je zaken geregeld worden inspireert me. En ik hoop die inspiratie over te brengen zodat je overzicht hebt en houdt over deze vaak lastige persoonlijke zaken in het leven.

Ik ben rustig, geduldig, kan luisteren en doorvragen, ben een vlotte en nauwkeurige werker en kan goed plannen. Bij gesprekken waarbij we elkaar fysiek ontmoeten gebruik ik naast papier een tablet als tweede scherm. Zo kunnen we op gepaste afstand elkaar goed spreken en kan ik dat toelichten met documenten en plaatjes. 

Mijn instelling: luister. En luister nog een keer. Doe eerst wat noodzakelijk is. Doe dan wat mogelijk is. En dan kom je tot de ontdekking dat je het onmogelijke doet. En zie naast de ernst vooral ook de humor in het leven, dat maakt het makkelijker voor iedereen. 

Maatschappelijk
betrokken

Als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland geef ik trainingen in het makkelijker omgaan met mensen met dementie. Op de website van SamenDementieVriendelijk kunt u ook zelf online verschillende korte trainingen doen.

De Erfcoach
Mark Clarijs
Langezand 40
3846 JG Harderwijk
t. 06 – 180 260 81
e. mark.clarijs@de-erfcoach.nl
KvK-nr. 54511399
BTW-id. NL001568855B86
IBAN NL93ASNB0708142265