Mijn naam is Mark Clarijs en ik ben ‘De Erfcoach’. Kom bij mij met al je vragen en zaken rondom je nalatenschap, een erfenis, erfbelasting, schenken, je levenstestament en volmachten. Je kunt me inschakelen als executeur en levensexecuteur, als coach, bemiddelaar en gevolmachtigde. En als ‘regelhulp’: bij het ordenen van je administratie, van het uitruimen en verkopen van een woning tot het zorgen voor een netwerk van (mantel)zorgers rondom jou of een naaste die dat nodig heeft.

Als executeur en levensexecuteur ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Executeurs (NOVEX).
Bij het ICR en ADR ben ik geregistreerd als nalatenschapscoach en bemiddelaar

In de afgelopen dertig jaar heb ik zowel in de gezondheidszorg, welzijn als de commerciële dienstverlening gewerkt. Met daarbij de nodige levenservaring help ik je deskundig en zorgvuldig met alles rondom nalaten, erven, volmachten en levenstestament.
Jouw verhaal en zorgen dat je vragen beantwoord en je zaken geregeld worden inspireert me. En ik hoop die inspiratie over te brengen zodat je overzicht hebt en houdt over deze vaak lastige persoonlijke zaken in het leven.

Erfenis testament levenstestament executeur erfcoach

Ik ben rustig, geduldig, kan luisteren en doorvragen, ben een vlotte en nauwkeurige werker en kan goed plannen. Bij gesprekken waarbij we elkaar fysiek ontmoeten gebruik ik naast papier een tablet als tweede scherm. Zo kunnen we op gepaste afstand elkaar goed spreken en kan ik dat toelichten met documenten en plaatjes. 

Mijn instelling: luister. En luister nog een keer. Doe eerst wat noodzakelijk is. Doe dan wat mogelijk is. En dan kom je tot de ontdekking dat je het onmogelijke doet. En zie naast de ernst vooral ook de humor in het leven, dat maakt het makkelijker voor iedereen. 

Stel je vragen en vertel over je situatie. Je krijgt gelijk een indruk wat je kunt doen of juist niet moet doen. Deze eerste afspraak is altijd gratis en duurt maximaal 45 minuten. We spreken en zien elkaar via veilig en eenvoudig beeldbellen. Boek hier zelf je afspraak!

Maatschappelijk
betrokken

Als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland geef ik trainingen in het makkelijker omgaan met mensen met dementie. Op de website van SamenDementieVriendelijk kunt u ook zelf online verschillende korte trainingen doen.
Ook ben ik coördinator van het Alzheimer Trefpunt Ermelo

De Erfcoach
Mark Clarijs
Arianehof 13
3851 KV Ermelo
t. 06 – 180 260 81
e. mark.clarijs@de-erfcoach.nl
KvK-nr. 54511399
BTW-id. NL001568855B86
IBAN NL93ASNB0708142265